merchantLogo

Plataforma dels Aliments

Col·labora per donar suport a les necessitats essencials de menjar a les persones que es troben en situació de més pobresa i vulnerabilitat al nostre entorn.

272.378

Donacions

100%

Finançat

Aliments per a persones en situació de pobresa
ESPANYA

Una campanya de

logo

2.350

Beneficiaris directes

Aquelles persones que de forma natural han estat beneficiades per les accions desenvolupades a la campanya

116

Beneficiaris indirectes

Aquelles persones identificables, que reben un efecte potencial de les donacions desenvolupades a la campanya

campaignImage
Descripció

La crisi està fent que moltes persones quedin a l'atur i que no tinguin cap mena d’ingressos. Molts són aturats des de fa temps que ja no cobren res. Altres persones han vist la seva situació agreujada, i els resulta impossible accedir al més indispensable per viure amb dignitat.

La Plataforma dels aliments vol ser en si mateixa un recurs per facilitar l’accés al menjar per a tothom que es troba en situació de vulnerabilitat i pobresa. Entrega aliments a les famílies quinzenalment, aliments i altres productes de primera necessitat. Principalment, provenen dedonaciones que se fan des de Manresa i la comarca del Bages.

Actualitzacions i enllaços
Objectius de la campanya

Proporcionar aliments a persones i famílies que els permeti cobrir aquesta necessitat bàsica de menjar ,garantint una dieta equilibrada.

  • Atenció personalitzada a persones en situació de vulnerabilitat, infància i gent gran; immigració, persones sense llar, sense feina i noves formes de pobresa.
  • Promoució de la corresponsabilitat, el treball en xarxa i la implicació del màxim número de persones, empreses i entitats.
Activitats

Contacte sistemàtic amb els professionals de la Xarxa social de Manresa

Continuar amb les recollides de menjar ciutadà aprofitant els esdeveniments dels Barris, Escoles, Associacions, etc.

Prendre contacte amb empreses i particulars per tal d’aconseguir col·laboració i implicació en el Projecte i proveir menjar al Banc dels aliments.

Obertura de la Plataforma dels aliments dos cops per setmana amb espai d’acollida personalitzada dedicant temps a cada usuari.

Actes culturals per tal de donar a conèixer la realitat i per sensibilitzar la població.

Promoció i formació del voluntariat: trobades i cursos adreçats a una professionalització dels voluntaris.

Qui es beneficiarà?

En el marc d'aquest programa s'atenen directament 10.600 persones de les quals el 55% són dones i 45% homes, 45% espanyols, 55% estrangers, majoritàriament persones de 14 a 64 anys. Més del 90% de les persones ateses són derivades de l'Ajuntament o d'altres entitats socials.

CAT

Terms

|

Privacy Policy

twitterShare
facebookShare
linkedinShare