merchantLogo

Un de cada tres nens està en risc de pobresa o exclusió social. L'oci d'aquests nens i nenes es veu clarament afectat per aquesta situació.

Els campaments i casals d'estiu ofereixen als nens i nenes en risc de pobresa o exclusió social l'oportunitat de gaudir amb amics d'activitats d'oci i temps lliure i de cobrir les seves necessitats bàsiques d'alimentació.

329.258

Donacions

100%

Finançat

Campaments d'estiu per infants en risc d'exclusió
ESPANYA

Una campanya de

logo

200

Beneficiaris directes

Aquelles persones que de forma natural han estat beneficiades per les accions desenvolupades a la campanya

600

Beneficiaris indirectes

Aquelles persones identificables, que reben un efecte potencial de les donacions desenvolupades a la campanya

campaignImage
Descripció

Els campaments i casals d'estiu ofereixen als nens i nenes en risc de pobresa o exclusió social l'oportunitat de gaudir amb amics d'activitats d'oci i temps lliure i de cobrir les seves necessitats bàsiques d'alimentació.

En el context socioeconòmic que vivim actualment, moltes famílies necessiten una ajuda que durant els mesos no lectius no arriba de l'administració pública. Les conseqüències d'aquest buit les pateixen directament els infants. Un element socioeconòmic important és la pèrdua de poder adquisitiu al llarg del procés de crisi econòmica dels últims anys, que s'ha anat consolidant i cristal·litzant socialment. Aquest factor limita greument a aquest col·lectiu l'accés a serveis educatius i d'oci de qualitat. Això impacta directament i negativament en el seu desenvolupament personal, social i educatiu.

Per aquest motiu, des de FUNDISOC han creat el projecte "Un estiu de tots", que dóna resposta a les necessitats de socialització, convivència i educació en el temps lliure i en les vacances dels / les menors, alhora que és un recurs de reforç alimentari infantil també.

Gràcies a aquest projecte 200 nens i nenes podran anar de campament una setmana a la població de Vilada, a la comarca de Berguedà.

El campament té una durada d'una setmana. A més, es realitzaran també casals la resta de l'estiu, amb una durada de cinc setmanes. Durant els casals, els nens i les nenes podran gaudir d'excursions o sortides culturals i esportives, entre d'altres.

Actualitzacions i enllaços

FUNDISOC (web)

Objectius de la campanya
  • Disminuir el risc de pobresa i malnutrició en la infància i millorar el benestar físic, psíquic i emocional de menors vulnerables.
  • Posar en contacte nens i nenes amb les experiències i els beneficis que ofereix la natura.
  • Ampliar la visió i l'horitzó dels / les menors.
  • Garantir una alimentació equilibrada durant les vacances.
  • Oferir oportunitats de creixement personal als / les menors.
  • Superar els temors de les famílies a que els seus fills i filles dormin fora de casa.
Activitats
  • Realització de campaments d'estiu a Vilada (Berguedà), d'una setmana de durada. Els campaments inclouen activitats esportives, expressives i musicals (gimcanes, activitats d'aventura, relaxació...).
  • Realització de casals d'estiu on els nens podran gaudir d'excursions o sortides culturals i esportives.
  • Desenvolupament d'un treball educatiu per consolidar els hàbits de vida saludable en la vida quotidiana dels menors (alimentació, higiene...).
Qui es beneficiarà?

Nens i nenes de 3 a 14 anys en risc de pobresa o exclusió social.

CAT

Terms

|

Privacy Policy

twitterShare
facebookShare
linkedinShare