merchantLogo

La Fundació Vicente Ferrer treballa per garantir condicions d'habitabilitat, funcionalitat, seguretat estructural i salubritat per als més desfavorits.

Les comunitats més vulnerables i en risc d'exclusió de l'Índia viuen en cabanes construïdes amb fang o palla, moltes vegades situades en els laterals dels camins o les carreteres i apartades dels serveis públics bàsics. Des de la Fundació Vicente Ferrer es treballa per garantir condicions d'habitabilitat, funcionalitat, seguretat estructural i salubritat per als més desfavorits.

368.457

Donacions

100%

Finançat

Dret a un habitatge digne
ÍNDIA

Una campanya de

logo

96

Beneficiaris directes

Aquelles persones que de forma natural han estat beneficiades per les accions desenvolupades a la campanya

192

Beneficiaris indirectes

Aquelles persones identificables, que reben un efecte potencial de les donacions desenvolupades a la campanya

campaignImage
Descripció

Moltes famílies de les comunitats desfavorides d'Andhra Pradesh i Telangana, al sud de l'Índia, viuen en cases precàries que no reuneixen les mínimes condicions d'habitabilitat ni higiene. Tampoc compten amb latrines o un espai per a la seva higiene personal, el que els obliga a fer les seves necessitats fisiològiques a l'aire lliure, amb conseqüències molt negatives sobre la salut i la seguretat. La població viu exposada a les inclemències del clima, des de les pluges monsòniques a la intensa calor que castiga la zona i que els obliga a reconstruir-les permanentment així com a les picades d'animals perillosos, com serps i escorpins.

El dret a un habitatge digne ha estat i segueix sent un dels pilars del projecte de desenvolupament de la Fundació Vicente Ferrer. Disposar d'habitatges que aportin seguretat i dignitat a la població empobrida i garantir el seu accés a l'aigua potable i al sanejament és el primer pas per acabar amb la pobresa extrema. Per això, la Fundació ha impulsat la construcció de més de 75.000 habitatges, tots ells registrats a nom de les dones o de persones amb discapacitat, amb el propòsit d'invertir les relacions de poder dins de la llar, garantir la seva seguretat en el futur i mitigar els efectes de la discriminació que han patit històricament aquests col·lectius.

Avui, davant d'aquesta pandèmia per la COVID-19, aquests habitatges han permès reduir l'amuntegament i la població ha complert el confinament decretat a tot el país en millors condicions, reduint així l'impacte en la salut de milers de persones.

Actualitzacions i enllaços
Objectius de la campanya
  • Proporcionar 20 cases en condicions de salubritat i higiene per a les famílies més desfavorides de Chandrapalli.
  • Fomentar el sentiment de pertinença a la comunitat per a un desenvolupament comú i sostenible.
  • Aconseguir una disminució de malalties relacionades amb l'amuntegament i la insalubritat dels habitatges de la població.
  • Empoderar les dones dins de la societat índia.
Activitats
  • Treballs preparatoris com l'aprovació de plans i la neteja del terreny.
  • Construcció de l'estructura base i de la teulada.
  • Instal·lacions per a l'interior de les cases i excavació de fossa sèptica.
Qui es beneficiarà?

Les famílies beneficiàries directes que disposaran d'un nou habitatge són 20. En total, 96 persones de les quals 23 són dones, 29 homes i 44 nenes i nens. La resta de famílies també es beneficiaran de forma indirecta d'el projecte.

CAT

Terms

|

Privacy Policy

twitterShare
facebookShare
linkedinShare