merchantLogo

Per l'accés a l'habitatge de les persones sense llar.

Millorar la qualitat de vida de les dones en situació de sense llar, oferint un espai de relació positiva i femnt-los protagonistes dels seus processos de canvi.

313.016

Donacions

100%

Finançat

Una llar per a dones sense sostre
ESPANYA

Una campanya de

logo

10

Beneficiaris directes

Aquelles persones que de forma natural han estat beneficiades per les accions desenvolupades a la campanya

165

Beneficiaris indirectes

Aquelles persones identificables, que reben un efecte potencial de les donacions desenvolupades a la campanya

campaignImage
Descripció

La realitat és que les dones estan exposades a una doble vulnerabilitat: la d'estar en una situació de sense llar, i la d'estar exposada a la violència física i emocional que es pateix al carrer. L'Observatori Hatento, de què ASSÍS forma part, relata que el 19% de les dones sense llar han patit agressions sexuals i un 60%, delictes d'odi.

Actualment, ASSÍS atén 1.700 persones sense llar a l'any. El 14% d'elles són dones que, majoritàriament, dormen al carrer, en albergs nocturns mixtes o en habitacions de relloguer. Els albergs i altres recursos d'allotjament temporal són una alternativa segura a dormir al carrer. No obstant això, per afrontar de manera efectiva la problemàtica del sensellarisme es necessita actuar des d'un recurs d'allotjament més estable. Des d'aquest, la persona les potencialitats  necessàries per iniciar processos de canvi i / o millora personal. Per això, ASSÍS Centre d'Acollida posa en marxa la construcció d'un edifici d'habitatges col·lectius protegits per a dones en situació de sense llar. Una acció indispensable per oferir un allotjament de mitjana, llarga estada a dones víctimes de violència, en situació de vulnerabilitat i sense llar.

Actualitzacions i enllaços
Objectius de la campanya

Oferir un espai i allotjament segur, la Llar Rosario Endrinal, a les dones sense llar perquè puguin iniciar el procés cap a una recuperació de la seva autonomia.

Activitats
  • Proporcionar un habitatge a dones sense llar.
  • Acompanyar-les en el seu procés d'inclusió sociolaboral.
  • Oferir atenció psicosocial a les dones.
Qui es beneficiarà?

10 dones sense llar podran disposar d'un allotjament col·lectiu protegit, digne i estable, com a part del procés cap a la seva autonomia i inclusió sociolaboral.

CAT

Terms

|

Privacy Policy

twitterShare
facebookShare
linkedinShare