merchantLogo

Oci per a nens i nenes amb càncer

Oferir activitats de lleure als infants i adolescents amb càncer i els seus germans i germanes en edat compreses entre els 6 i els 20 anys per tal de que puguin compartir un espai entre iguals.

333.342

Donacions

100%

Finançat

Colònies per a infants i adolescents amb càncer
ESPANYA

Una campanya de

logo

160

Beneficiaris directes

Aquelles persones que de forma natural han estat beneficiades per les accions desenvolupades a la campanya

544

Beneficiaris indirectes

Aquelles persones identificables, que reben un efecte potencial de les donacions desenvolupades a la campanya

campaignImage
Descripció

L’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) porta trenta anys treballant amb infància, tant aspectes psicosocials com educatius i de lleure.

El lleure es considera un mitjà per treballar els valors de convivència i de respecte cap als altres, cap a un mateix i cap al que l’envolta. Per aquest motiu, les colònies han de permetre que els participants puguin, des d’un entorn diferent a l’habitual, créixer com a persones, aprendre a relacionar-se positivament amb altres nens i nenes i amb els adults, i conèixer noves maneres d’ocupar el temps d’oci.

Després de llargs períodes ingressats, les colònies suposen el primer espai entre iguals, el primer espai de temps prolongant sense el pare o la mare, un espai d’oci i lleure on hi ha altres infants i adolescents que han passat la mateixa malaltia. Pels germans/es suposa també un espai molt diferenciat al de l’hospital, un espai on no és, ni és tractat diferent del seu germà/na amb càncer, un espai amb d’altres nens i nenes que han patit la malaltia i un espai amb d’altres germans com ells per conèixer i aprendre’n.

Molts d’aquests motius fan que les colònies siguin un espai tant positiu per aquests infants amb noves emocions, nous reptes, nous rols i noves amistats.

Objectius de la campanya

Millorar la qualitat de vida dels nens i nenes amb càncer i els seus germans i germanes a través del lleure.

Activitats

 

  • Tallers i activitats on es treballen els valors de convivència i de respecte cap als altres, cap a un mateix i cap al que l’envolta. Les activitats estan emmarcades en un eix d’animació basat en els contes, en la imaginació, en l’espai, o en un viatge en el temps, o en l’edat mitja, etc. Aquest eix d’animació fa de fil conductor, esdevenint així un element motivador. 
  • Dinàmiques on els participants puguin créixer com a persones, aprendre a relacionar-se positivament amb altres nens/es, i conèixer noves maneres d’ocupar el temps d’oci.
Qui es beneficiarà?

Les colònies van dirigides als nens i nenes amb càncer i els seus germans i germanes en edat compreses entre el 6 i els 20 anys.

CAT

Terms

|

Privacy Policy

twitterShare
facebookShare
linkedinShare