merchantLogo

Adaptar habitatges per a fer possible una vida més independent i centrada en el desenvolupament del projecte vital de cada persona i més obert a la comunitat.

Fem possible una vida més independent i centrada en el desenvolupament del projecte vital de cada persona i més obert a la comunitat.

131.709

Donacions

100%

Finançat

Una llar per a persones amb discapacitat intel·lectual al Segrià
ESPANYA-SEGRIÀ

Una campanya de

logo

256

Beneficiaris directes

Aquelles persones que de forma natural han estat beneficiades per les accions desenvolupades a la campanya

540

Beneficiaris indirectes

Aquelles persones identificables, que reben un efecte potencial de les donacions desenvolupades a la campanya

campaignImage
Descripció

Actualment, i segons dades pròpies de la Generalitat, prop de 3.500 persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya resten a l’espera d’una plaça per a poder viure amb els suports necessaris, ja sigui en una residència, una llar-residència, o per comptar amb assistència a la pròpia llar. D’altra banda, els serveis d’atenció diürna, fonamentals pel desenvolupament personal de gran part del col·lectiu, acumulen a més de 1.000 persones a l’espera d’accedir-hi. Dincat, representant del sector de la discapacitat intel·lectual a Catalunya, denuncia esperes de fins a 10 anys per accedir a un habitatge per persones amb discapacitat intel·lectual.

Per tal de cobrir les necessitats d'habitatge de les persones amb discapacitat, la Fundació Aspros busca, mitjançant aquest projecte, reformar tres pisos per convertir-los en 6 habitatges més petits i més adaptats a les persones amb discapacitat i a les seves necessitats per tal de millorar-ne la qualitat de vida i d'aquesta manera dotar-los de major independència per desenvolupar el seu projecte de vida personal.

Actualitzacions i enllaços
Objectius de la campanya

Millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies.

Activitats
  • Reformar tres pisos, per convertir-los en 6 habitatges més petits i més adaptats a les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves necessitats
  • Empoderar a les persones, dissenyant un nou model de llars més orientat a la comunitat i a la vida autònoma.
  • Reformar els espais per fer-los més accessibles en totes les etapes de la vida de les persones amb discapacitat.
Qui es beneficiarà?

Els principals beneficiaris d'aquest projecte seran les persones amb discapacitat de totes les llars d’Aspros, doncs en algun moment de la seva vida poden gaudir d’aquests nou servei i enfocament a més de les seves famílies.

CAT

Terms

|

Privacy Policy

twitterShare
facebookShare
linkedinShare