merchantLogo

14 infants neixen cada setmana amb una cardiopatia congènita a Catalunya.

Els clients de Bonpreu i Esclat col·laboren amb l'Associació de Cardiopaties Congènites (AACIC) per ofereir atenció psicològica als infants amb cardiopaties, així com acompanyament durant l'hospitalització a través de jocs i tallers per tal de crear una actitud positiva.

379.526

Donacions

102%

Finançat

Acompanyament a nens i nenes amb cardiopaties
ESPANYA-CATALUNYA

Una campanya de

logo

1.500

Beneficiaris directes

Aquelles persones que de forma natural han estat beneficiades per les accions desenvolupades a la campanya

6.000

Beneficiaris indirectes

Aquelles persones identificables, que reben un efecte potencial de les donacions desenvolupades a la campanya

campaignImage
Descripció

La gran majoria de nens i nenes que neixen amb una cardiopatia congènita han de passar llargs períodes de temps ingressats a hospitals pediàtrics per tal de realitzar proves mèdiques, intervencions quirúrgiques... En aquestes situacions, es viuen moments de gran estrès, malestar i por, i que poden provocar dificultats en el seu correcte desenvolupament, sobretot a nivell emocional i psicosocial. 

Per tal de donar resposta a les necessitats psicoemocionals i socials que viuen les famílies i els infants amb cardiopatia congènita en l’àmbit hospitalari quirúrgic, l’entitat compta amb un equip de professionals, com ara psicòlegs especialitzats en l’atenció psicoemocional de situacions d’estès i crisis provocades per malalties i pels tractaments, que ajuden a tots aquests nens, nenes, adolescents i famílies, a sobreviure aquestes situacions.

Amb l’ajuda d’una xarxa de voluntaris, es realitzen tallers, jocs, accions lúdiques i d’entreteniment. A més a més, els i les psicòlogues de l’entitat duen a terme sessions d’atenció psicoemocional.

Actualitzacions i enllaços
Objectius de la campanya
  • Oferir una atenció psicosocial a les famílies amb infants que tenen una cardiopatia congènita en l’àmbit hospitalari-quirúrgic.
  • Facilitar un estat emocional i psicològic favorable a la recuperació del nen/a, així com  disminuir i eliminar possibles situacions de risc relaciones amb la malaltia.
  • Ajudar als infants a tenir una actitud positiva davant les possibles situacions d’estrès que es viuen a l’hospital.
  • Fer més agradables les llargues hores d’ingrés hospitalari.
Activitats
  • Atenció psicològica a les famílies, als infants i adolescents que tenen una cardiopatia.
  • Fer més agradables els ingressos a l’hospital a través de jocs i tallers que ajuden a crear una actitud positiva davant l’experiència hospitalària.
Qui es beneficiarà?

Nens, nenes, adolescents i joves que neixen amb una cardiopatia congènita i han d’estar ingressats a l’hospital per al tractament o control de la patologia, així com la seva família i cuidadors.

CAT

Terms

|

Privacy Policy

twitterShare
facebookShare
linkedinShare