merchantLogo

Atenció integral a les persones amb càncer i els seus acompanyants

Kalida proporciona suport emocional, pràctic i social a les persones amb càncer, els seus familiars, amics o cuidadors com a complement a l'ofert per l'atenció mèdica que reben els pacients en els centres hospitalaris.

117.544

Donacions

100%

Finançat

Millorar el benestar de les persones que conviuen amb el càncer
ESPANYA

Una campanya de

logo

661

Beneficiaris directes

Aquelles persones que de forma natural han estat beneficiades per les accions desenvolupades a la campanya

2.148

Beneficiaris indirectes

Aquelles persones identificables, que reben un efecte potencial de les donacions desenvolupades a la campanya

campaignImage
Descripció

La Fundació Kālida ofereix un programa de suport psicosocial integral, gratuït i obert a totes les persones amb càncer, els seus familiars i cuidadors, basat en el model implementat des de fa 25 anys per l'organització internacional Maggie's amb una xarxa de 30 centres al Regne Unit, Tokio i Japó. 

Tots els serveis i activitats de Kālida es despleguen als Centres Kālida. El primer en obrir les seves portes, d’una futura xarxa de centres al país, ha estat Kālida Sant Pau, ubicat al costat de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona. El suport que s’hi ofereix està dissenyat i implementat per un equip de professionals assistencials (psicooncòlogues, infermeres especialistes en suport oncològic, treballadores socials, nutricionistes, fisioterapeutes...) que compten amb la col·laboració permanent de persones voluntàries. 

Kālida Sant Pau ha estat creat sota el concepte d'arquitectura per a tenir cura. Un espai protector per acompanyar a les persones que conviuen amb el càncer en les necessitats que tinguin durant l’abordatge del procés oncològic, sempre de forma complementària als tractaments mèdics.

Actualitzacions i enllaços
Objectius de la campanya

Incrementar el benestar físic i emocional de les persones amb càncer, els seus familiars i cuidadors, contribuint a millorar la seva qualitat de vida, sigui quin sigui l’estadi en el que es trobi la seva malaltia i el seu pronòstic.

Activitats
  • Orientació per part d'una especialista en suport oncològic, per ajudar a comprendre el diagnòstic, el tractament i els seus efectes secundaris. Informació basada en l'evidència científica.
  • Tallers i sessions per millorar el seu benestar físic: nutrició, cura de la pell, son i descans, sexualitat, estètica oncològica, relaxació entre d’altres.
  • Realització d'activitats físiques adaptades: ioga oncològic, marxa nòrdica, tai-chi.
Qui es beneficiarà?

Les persones malaltes com al seu entorn proper (familiars, cuidadors o amics), independentment d’on rebin tractament o el seu lloc de residència. A més, moltes de les activitats d’aquest projecte es poden realitzar de forma on-line. 

CAT

Terms

|

Privacy Policy

twitterShare
facebookShare
linkedinShare