merchantLogo

Aquest estiu els més petits necessitaran anar de colònies més que mai.

La Fundació Pere Tarrés oferirà casals i colònies d'estiu adaptats a les mesures sanitàries decretades pels nens i nenes en situació vulnerable, ja que l'impacte emocional que aquesta situació està ocasionant als més petits, fa més necessari que mai que puguin participar en activitats d'educació en el lleure aquest estiu, en un entorn segur.

416.752

Donacions

115%

Finançat

Cap infant sense colònies
ESPANYA

Una campanya de

logo

182

Beneficiaris directes

Aquelles persones que de forma natural han estat beneficiades per les accions desenvolupades a la campanya

500

Beneficiaris indirectes

Aquelles persones identificables, que reben un efecte potencial de les donacions desenvolupades a la campanya

campaignImage
Descripció

Les colònies i els casals d’estiu són una oportunitat perquè els infants i joves gaudeixin de tot allò que aporten les activitats d’educació en el lleure, un cop acaben el curs escolar: aprendre a través del joc, adquirir valors de forma individual i en equip, i potenciar hàbits saludables.

Les colònies tenen una durada d’entre 5 i 7 dies i permet als joves passar uns dies fora de casa. Aquesta experiència els permet viure noves vivències, adquirir autonomia i responsabilitats, i a viure la naturalesa de més a prop. 

L’acompanyament, atenció i ajuda que reben per part dels educadors i monitors que lideren aquestes activitats té un efecte molt positiu sobre el seu creixement i el seu benestar, i els obre les portes a un futur millor.  

Actualitzacions i enllaços
Objectius de la campanya

Garantir, a través de la concessió de beques, que infants i joves puguin participar en espais lúdics, però alhora educatius, en el qual es defineixen una sèrie de continguts i objectius personalitzats segons les necessitats i potencialitats de cada grup de nens i nenes.

Activitats
  • Oferir un espai organitzat als infants en situació vulnerable, amb referents adults positius (monitors), vivències sanes i les necessitats d’alimentació i higiene cobertes.
  • Realitzar activitats on es treballen aspectes de comportament, resolució de conflictes, valors i gestió de les emocions.
  • Realitzar excursions, tallers de manualitats, jocs d’equip i esports garantint les mesures higiènico-sanitàries.
Qui es beneficiarà?

Infants i joves d’entre 6 i 16 anys d’arreu de Catalunya que, degut a la situació econòmica i social de les seves famílies, no poden fer activitats de lleure educatiu fora de l’escola.

CAT

Terms

|

Privacy Policy

twitterShare
facebookShare
linkedinShare