merchantLogo

L’estat emocional és fonamental en l’evolució positiva del pacient.

No podem canviar la realitat, però sí podem millorar-la. Amb el projecte Realitat Millorada s'humanitzarà la zona d’oncologia pediàtrica de la Vall d’Hebron per tal de millorar l'estat d'ànim i la qualitat de vida dels pacients i familiars. 

300.857

Donacions

100%

Finançat

Humanitzar l'àrea d'oncologia pediàtrica de la Vall d'Hebron
ESPANYA

Una campanya de

logo

300

Beneficiaris directes

Aquelles persones que de forma natural han estat beneficiades per les accions desenvolupades a la campanya

1.200

Beneficiaris indirectes

Aquelles persones identificables, que reben un efecte potencial de les donacions desenvolupades a la campanya

campaignImage
Descripció

L’entrada de la llum natural dins dels hospitals, la millor organització de les diferents àrees, separant zones de pacients i familiars de les zones de treball assistencial, i l’acondicionament dels espais d’oci, joc i descans tenen un impacte directe en l’estat d’ànim dels pacients i dels seus familiars, reduïnt l’estrés i facilitant els moments de desconnexió.

No podem canviar la realitat, però sí podem millorar-la. Amb el projecte Realitat Millorada s'humanitzarà la zona d’oncologia pediàtrica de la Vall d’Hebron per tal de millorar l'estat d'ànim i la qualitat de vida dels pacients i familiars. Aquest projecte integral d’acondicionament i humanització canviarà per sempre no només l’aspecte de l’Àrea d’Hospitalització d’Oncologia Pediàtrica sinó la relació dels pacients, familiars i cuidadors amb l’hospital.

La nova àrea es convertirà en un entorn confortable, amigable i on l’atenció multidisciplinar, el descans i els temps dedicats a l’oci conviuran de manera natural.

Per què la Vall d'Hebron?

L’Hospital Vall d'Hebron és un centre de referència nacional i internacional en el tractament i investigació del càncer infantil, com sarcoma, neuroblastoma i trasplant de progenitors hematopoètics o cèl·lules mare (trasplant de medul·la òssia).

Actualitzacions i enllaços
Objectius de la campanya
  •  Millorar l'estat d'ànim i la qualitat de vida dels pacients d’oncologia pediàtrica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona i els seus familiars. 
Activitats
  • Acondicionar i humanitzar la zona d’oncologia pediàtrica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona.
Qui es beneficiarà?

Els pacients d’oncologia pediàtrica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona i el seu entorn més proper. 

CAT

Terms

|

Privacy Policy

twitterShare
facebookShare
linkedinShare