merchantLogo

COL·LABOREM AMB L'AUTISME

Col·labora per garantir una intervenció terapèutica i educativa integral que permeti a les persones amb TEA millorar la seva autonomia funcional i les seves habilitats socials i de comunicació i d'adaptació a l'entorn per potenciar al màxim el seu desenvolupament.

202.821

Donacions

100%

Finançat

Inclusió d'infants i joves amb Autisme
ESPANYA

Una campanya de

logo

20

Beneficiaris directes

Aquelles persones que de forma natural han estat beneficiades per les accions desenvolupades a la campanya

650

Beneficiaris indirectes

Aquelles persones identificables, que reben un efecte potencial de les donacions desenvolupades a la campanya

campaignImage
Descripció

Aprenem treballa per la defensa dels drets de les persones amb autisme i per la millora de la seva qualitat de vida i la de les seves famílies. Mitjançant el servei d'intervenció terapèutica i educativa integral ofereix una atenció precoç, intensiva i individualitzada en les diferents àrees del desenvolupament de l’infant/jove amb autisme a través de tres pilars bàsics:

  • La intervenció terapèutica: intervenció professional específicament enfocada a treballar sobre els principals dèficits del trastorn.
  • Els suports per a la inclusió: accés a qualsevol mesura o recurs metodològic personal, tecnològic o material que col·labori a eliminar les barreres d'accés a l'aprenentatge i que promogui la participació de la persona a la comunitat.
  • L'acompanyament a les famílies: peça clau per aportar informació i coneixement sobre la persona i per continuar i amplificar aprenentatges en la seva vida quotidiana.

L'objectiu és aconseguir la màxima autonomia personal possible i treballar per a l'adaptació i la inclusió de les persones amb autisme en l'entorn familiar, escolar, laboral i social, a través del desenvolupament d'aprenentatges d'autonomia personal, acadèmics, d'habilitats socials i de comunicació.

Actualitzacions i enllaços
Objectius de la campanya

Inclusió dels infants/joves amb autisme facilitant-los eines per comprendre i interactuar millor en el seu entorn

Activitats
  • Habilitar a les persones amb autisme a entendre millor el seu entorn, com actuar i relacionar-se per millorar la seva comprensió cap al context i les seves capacitats d'aprenentatge.
  • Capacitar i adaptar l'entorn de l’infant/jove per facilitar el seu aprenentatge i desenvolupament.
  • Facilitar estratègies per millorar la seva autonomia funcional i les seves habilitats socials i de comunicació.
  • Proporcionar assessorament i orientació a la família
Qui es beneficiarà?

Infants i joves amb autisme

CAT

Terms

|

Privacy Policy

twitterShare
facebookShare
linkedinShare