merchantLogo

Ara més que mai, cal poder seguir adquirint aliments i fer-los arribar a les persones més necessitades. Per a molts, la nova realitat és una nevera buida.

 

L'emergència social causada per la COVID-19 fa més necessari que mai poder adquirir aliments i fer-los arribar a les persones més necessitades. Des de el Banc dels Aliments es continuen repartint aliments a les persones més vulnerables durant la crisi del coronavirus, seguint totes les recomanacions de seguretat de les autoritats. 

92.345

Donacions

100%

Finançat

Cap nevera buida
ESPANYA

Una campanya de

logo

1.200

Beneficiaris directes

Aquelles persones que de forma natural han estat beneficiades per les accions desenvolupades a la campanya

2.400

Beneficiaris indirectes

Aquelles persones identificables, que reben un efecte potencial de les donacions desenvolupades a la campanya

campaignImage
Descripció

Des de la irrupció del COVID-19 els Bancs dels Aliments han hagut d’actuar amb celeritat per poder adaptar la seva operativa i donar resposta a una creixent demanda d’aliments per part de les entitats socials. L’escenari post COVID-19 sembla indicar que a l’actual emergència sanitària la seguirà una emergència social, en què moltes persones tindran dificultats per a cobrir les necessitats bàsiques. És per això que els Bancs dels Aliments no s’aturen i es continua treballant contrarellotge amb l’objectiu de contribuir a garantir el dret a l’alimentació de les persones més vulnerables del nostre entorn. Els Bancs dels Aliments travessen el pitjor moment des de la seva creació amb una xifra rècord de 262 mil persones ateses

Els Bancs dels Aliments són entitats socials sense ànim de lucre, basats en el voluntariat i el seu objectiu és recuperar els excedents alimentaris de les empreses i redistribuir-los gratuïtament entre les persones que ho necessiten, evitant el malbaratament. Les seves màximes són lluitar contra la pobresa alimentària i contribuir al desenvolupament sostenible per a un món més net.

Ara més que mai, cal poder seguir adquirint aliments i fer-los arribar a les persones més necessitades.

Actualitzacions i enllaços
Objectius de la campanya

Col·laborar en la lluita contra la pobresa i l’exclusió social i recuperar els excedents alimentaris per prevenir el malbaratament alimentari.

Activitats
  • Emmagatzemar i classificar els aliments recuperats i recollits pel Banc per repartir-los entre els més necessitats.
  • Distribuir a diferents entitats socials que atenen  principalment famílies en situació de pobresa com també altres col·lectius en risc d’exclusió social.
Qui es beneficiarà?

Famílies en situació de pobresa com també altres col·lectius en risc d’exclusió social.

CAT

Terms

|

Privacy Policy

twitterShare
facebookShare
linkedinShare