merchantLogo

Col·labora amb el gran recapte

 

L'emergència social causada per la COVID-19 fa més necessari que mai poder adquirir aliments i fer-los arribar a les persones més necessitades. Des de el Banc dels Aliments es continuen repartint aliments a les persones més vulnerables durant la crisi del coronavirus, seguint totes les recomanacions de seguretat de les autoritats. 

113.166

Donacions

100%

Finançat

Gran Recapte
ESPANYA

Una campanya de

logo

300

Beneficiaris directes

Aquelles persones que de forma natural han estat beneficiades per les accions desenvolupades a la campanya

1.200

Beneficiaris indirectes

Aquelles persones identificables, que reben un efecte potencial de les donacions desenvolupades a la campanya

campaignImage
Descripció

L'escenari de postpandèmia és un escenari d'incertesa on l'alentiment de l'activitat econòmica comporta que moltes persones tinguin dificultats per cobrir les necessitats bàsiques.

Tot i aquesta situació, els Bancs dels Aliments han fet un gran esforç per equipar els quilos distribuïts a l'augment de la demanda. Al llarg del 2020 s'han distribuït prop de 30 milions de quilos d'aliments que han arribat a una mitjana de 250 mil persones mensuals a través de 628 entitats receptores.

Els Bancs dels Aliments són entitats socials sense ànim de lucre, basats en el voluntariat i el seu objectiu és recuperar els excedents alimentaris de les empreses i redistribuir-los gratuïtament entre les persones que ho necessiten, evitant el malbaratament. Les seves màximes són lluitar contra la pobresa alimentària i contribuir al desenvolupament sostenible per a un món més net.

Ara més que mai, cal poder seguir adquirint aliments i fer-los arribar a les persones més necessitades.

Actualitzacions i enllaços
Objectius de la campanya

Col·laborar en la lluita contra la pobresa i l’exclusió social i recuperar els excedents alimentaris per prevenir el malbaratament alimentari.

Activitats
  • Emmagatzemar i classificar els aliments recuperats i recollits pel Banc per repartir-los entre els més necessitats.
  • Distribuir a diferents entitats socials que atenen  principalment famílies en situació de pobresa com també altres col·lectius en risc d’exclusió social.
Qui es beneficiarà?

Famílies en situació de pobresa com també altres col·lectius en risc d’exclusió social.

CAT

Terms

|

Privacy Policy

twitterShare
facebookShare
linkedinShare