merchantLogo

Obrint els ulls a Mali: una lluita contra la ceguesa evitable

Col·labora amb la Fundació Ulls del món a reduir la ceguesa evitable a la regió de Mopti, Mali on la prevalença de la ceguesa és de l’1,2%, és a dir, entre 6 i 7 vegades superior a la dels països del nostre entorn.

299.471

Donacions

100%

Finançat

Lluita contra la ceguesa evitable
MALI

Una campanya de

logo

715

Beneficiaris directes

Aquelles persones que de forma natural han estat beneficiades per les accions desenvolupades a la campanya

2.037.330

Beneficiaris indirectes

Aquelles persones identificables, que reben un efecte potencial de les donacions desenvolupades a la campanya

campaignImage
Descripció

La Fundació Ulls del món a través del projecte “Obrint els ulls a Mali: una lluita contra la ceguesa evitable” busca combatre la ceguesa evitable entre la població de la regió de Mopti, una de les regions més pobres de Mali i on la discapacitat visual, especialment per cataractes, afecta milers de persones.

S’organitzaran campanyes de cirurgia de cataractes a les zones més allunyades de la regió, per tal d’apropar la salut ocular a les persones més vulnerables i més necessitades. S’operarà de cataractes a aproximadament 715 persones que no poden desplaçar-se als centres d’atenció permanent en cirurgia de cataractes (que a la regió són l’Hospital Sominé Dolo de Mopti i el Centre de Salut de Referència de Bankass), i que gràcies a aquesta cirurgia recuperaran la vista, i per tant la seva autonomia i la seva qualitat de vida i la de les seves famílies i comunitats.  Les intervencions van adreçades a homes i dones tot i que es farà especial èmfasi en l'atenció de les dones, donat que pateixen més patologies oculars com les cataractes i que acostumen a tenir menys recursos per desplaçar-se. 

Actualitzacions i enllaços

Fundació privada Ulls del món (web)

Objectius de la campanya

Millorar  la salut ocular de la població de Mopti a través deltractament de la ceguesa evitable i contribuir al mateix temps a la lluita contra la pobresa i l’exclusió.

Activitats
  • Difusió per mitjà d’agents comunitaris/àries i dels mitjans de comunicació locals de les campanyes de cirurgia.
  • Campanyes de cirurgia gratuïta als districtes de Youwarou, Douentza, Bankass, Koro, Bandiagara i Djenné, de la regió de Mopti (Mali).
  • Seguiment de l’evolució dels/les pacients a través de diferents consultes postoperatòries, després de la intervenció.
Qui es beneficiarà?

Es duran a terme campanyes de cirurgia gratuïta a 715 en aquests districtes de la regió de Mopti, Mali, per tal d’apropar la intervenció en cirurgia de cataractes a les persones afectades, ja que sovint a les persones a les quals se’ls diagnostiquen cataractes en els centres primaris de salut, no acudeixen a operar-se per manca de recursos, i/o de mitjans de transport i/o per la situació d’inseguretat a la zona. 

CAT

Terms

|

Privacy Policy

twitterShare
facebookShare
linkedinShare