merchantLogo

Cobertura de les necessitats bàsiques a col·lectius vulnerables per la COVID19

Garantir l'alimentació i la higiene de totes aquelles persones amb pocs recursos ateses des dels diferents centres de Sant Joan de Déu que es troben en situació de precarietat degut a la crisi COVID-19.

269.344

Donacions

100%

Finançat

Atenció a les necessitats d’alimentació, higiene i neteja
ESPANYA

Una campanya de

logo

395

Beneficiaris directes

Aquelles persones que de forma natural han estat beneficiades per les accions desenvolupades a la campanya

550

Beneficiaris indirectes

Aquelles persones identificables, que reben un efecte potencial de les donacions desenvolupades a la campanya

campaignImage
Descripció

L’impacte econòmic de la crisis vinculada a la pandèmia es va estenent en les capes més vulnerables de la societat. Alhora, l’hivern és un període de l’any en que creixen els costos associats a l’habitatge, especialment per les despeses vinculades a l’habitabilitat de l’espai (increment del consum energètic amb el corresponent increment de les despeses per subministres), accentuant la precarietat i vulnerabilitat d’aquestes llars.

Des de Sant Joan de Déu es treballa per cuidar i acompanyar a les persones més afectades per la pandèmia, no solament a nivell sanitari, sinó també per lluitar contra la crisi social que s ́hi ha derivat i atendre els nuclis familiars sense capacitat de cobrir les necessitats d’alimentació i higiene.Volem acompanyar-los en aquests moments tant complicats, quan ha perdut la feina, en molts casos precària, quan no poden acollir-se a ajudes oficials, quan no tenen una família a prop per ajudar-los.... Volem donar-los la possibilitat de construir un nou futur.

Actualitzacions i enllaços
Objectius de la campanya

Garantir l'alimentació i la higiene de totes aquelles persones amb pocs recursos ateses des dels diferents centres de Sant Joan de Déu que es troben en situació de precarietat degut a la crisi COVID-19.

Activitats

Subministrament de productes d’alimentació, d’higiene personal i de neteja de la llar.

Qui es beneficiarà?

Cobrir les necessitats bàsiques de persones en situació de vulnerabilitat durant tres mesos de 14 municipis de Catalunya: Barcelona, Castelldefels, Cerdanyola del Vallès, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, Hospitalet de Llobregat, Lleida, Manresa, Sant Andreu de la Barca, Sant Climent de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Viladecans, Vilanova i la Geltrú)

CAT

Terms

|

Privacy Policy

twitterShare
facebookShare
linkedinShare