merchantLogo

Centenars d'animals marins apareixen al llarg de tot el litoral català amb lesions greus o malalties, la majoria de les vegades causades per la interacció humana.

Col·labora per rescatar la fauna amarina amenaçada i perquè es puguin realitzar accions de sensibilització a la ciutadania. 

128.266

Donacions

50%

Finançat

Rescat i atenció d'animals marins amenaçats
ESPANYA

Una campanya de

logo

634

Beneficiaris directes

Aquelles persones que de forma natural han estat beneficiades per les accions desenvolupades a la campanya

1.900

Beneficiaris indirectes

Aquelles persones identificables, que reben un efecte potencial de les donacions desenvolupades a la campanya

campaignImage
Descripció

Centenars de tortugues marines i altres animals apareixen al llarg de tot el litoral català amb lesions greus o malalties, la majoria de les vegades causades per la interacció humana. Contaminació, abocaments tòxics o captura accidental en les diferents arts de pesca són algunes de les amenaces que posen en perill a aquests animals marins.

La Fundació CRAM és una entitat dedicada a la protecció del medi marí i de les espècies que l'habiten. Les seves línies d'actuació són la clínica i rescat de fauna marina, la recerca i conservació d'espècies i ecosistemes marins, i la sensibilització a favor de la conservació dels nostres mars i oceans. Tres àrees connectades amb l'objectiu de contribuir a un canvi de consciència social.

El CRAM disposa d'un centre de recuperació preparat especialment per a l'assistència a espècies marines, un vehicle de rescat i un equip tècnic i humà disponible les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any, que permet mantenir un sistema de resposta immediata i permanent amb l'objectiu d'augmentar les possibilitats de supervivència dels exemplars d'espècies marines amenaçades que apareixen en el litoral català.

A més, el centre és visitat per més de 40.000 persones cada any i organitzen el programa educatiu AULACRAM, on a través de casos reals i participatius i amb un missatge esperançador, es dona a conèixer els grans reptes globals, la gran riquesa que alberga el mar Mediterrani i com podem ajudar a la seva conservació. D'aquesta manera s'aconsegueix sensibilitzar i educar a la ciutadania.

Actualitzacions i enllaços

CRAM (web de l'entitat)

Objectius de la campanya
  • Rescatar als animals amenaçats per a recuperar-los i reintroduir-los en el seu hàbitat al més aviat possible.
  • Sensibilitzar i educar sobre el medi ambient als diferents nivells escolars i la població en general.
Activitats
  • Rescat i assistència a fauna marina amenaçada (tortugues marines, ocells marins i cetacis) que arriben amb lesions o patologies, en un servei de 365 dies a l'any i les 24 hores del dia.
  • Recuperació d'exemplars de fauna marina amenaçada (tortugues marines, ocells marins i cetacis): diagnòstic, tractaments i vigilància intensiva fins a la seva reintroducció en el medi marí.
  • Reintroducció en el seu hàbitat natural dels exemplars de fauna marina amenaçada que hagin estat recuperats.
  • Realització d'activitats educatives en el nostre Centre de Recuperació, amb l'objectiu de sensibilitzar i educar sobre el medi ambient als diferents nivells escolars i la població en general.
Qui es beneficiarà?

La fauna marina amenaçada podrà ser rescatada i rebre assistència. 

CAT

Terms

|

Privacy Policy

twitterShare
facebookShare
linkedinShare