merchantLogo

Impulsem joves, creem professionals

Contribuir al desenvolupament dels joves per realitzar-se com a professionals qualificats i a mitjà termini enriquir el teixit empresarial de la comarca.

353.756

Donacions

100%

Finançat

Inserció laboral de joves
ESPANYA

Una campanya de

logo

50

Beneficiaris directes

Aquelles persones que de forma natural han estat beneficiades per les accions desenvolupades a la campanya

500

Beneficiaris indirectes

Aquelles persones identificables, que reben un efecte potencial de les donacions desenvolupades a la campanya

campaignImage
Descripció

La Fundació Impulsa és una iniciativa de caràcter altruista que acompanya els joves de manera transversal a través de beques per a acostar-los noves oportunitats professionals a les quals no haurien pogut accedir.

La selecció i acompanyament de candidats i candidates de les beques Impulsa es realitza a través del Mètode Impulsa en el qual intervenen: alumnes, centres educatius d'ESO i Formació Professional, entitats locals i empreses.

Durant la beca, cada estudiant Impulsa compta amb l'acompanyament d'un mentor / a, amb qui es reuneix periòdicament. La xarxa de mentors (voluntaris) actua com a suport als joves traslladant una visió transversal respecte a l'orientació professional basada en les actituds i compromís, més enllà de la formació aptitudinal i tècnica.

Actualitzacions i enllaços
Objectius de la campanya

Facilitar des de la formació professional, l'aportació de talent de joves amb ganes d'aprendre i progressar, però amb dificultats socioeconòmiques per aconseguir-ho

Activitats
  • Proporcionar un ajut econòmic mensual als estudiants.
  • Facilitar-los els suports i materials necessaris per al desenvolupament dels estudis de Formació Professional. 
  • Realitzar quatre sessions formatives anuals.
  • Treballar amb els estudiants competències transversals com l'autoconeixement o l'autoestima.
  • Garantir als estudiants el suport d'un mentor al llarg dels estudis.
Qui es beneficiarà?

Els beneficiaris directes de la Fundació Impulsa són joves amb dificultats socioeconòmiques i entorns desfavorits. El benefici per a aquests joves serà l'accessibilitat a una formació tècnica qualificada juntament amb un acompanyament per part del mentor i de la Fundaicó Impulsa.
Els beneficiaris indirectes són exponencials pel que fa a cada alumne becat per Impulsa. Les famílies de l'alumne veuen una millora molt beneficiosa pel que fa a lloc laboral; els mentors reben l'agraïment de l'evolució de l'alumne; i, finalment, les empreses hi veuen un augment en el teixit empresarial de la zona.

CAT

Terms

|

Privacy Policy

twitterShare
facebookShare
linkedinShare