merchantLogo

COL·LABORA PER A MILLORAR LA QUALITAT DE VIDA DE PERSONES AMB AFECTACIÓ NEUROLÒGICA

Entre 25.000 i 30.000 espanyols tenen una lesió medul·lar, i cada any es donen 1.000 nous casos. A aquestes dades se sumen els més de 100.000 nous casos de dany cerebral a l'any.

343.598

Donacions

100%

Finançat

Rehabilitació de persones amb afectació neurològica
ESPANYA

Una campanya de

logo

5.000

Beneficiaris directes

Aquelles persones que de forma natural han estat beneficiades per les accions desenvolupades a la campanya

15.000

Beneficiaris indirectes

Aquelles persones identificables, que reben un efecte potencial de les donacions desenvolupades a la campanya

campaignImage
Descripció

Entre 25.000 i 30.000 espanyols tenen una lesió medul·lar, i cada any es donen 1.000 nous casos. A aquestes dades se sumen els més de 100.000 nous casos de dany cerebral a l'any. Segons l'OMS, existeix una necessitat urgent d'ampliar els serveis sanitaris destinats a les persones amb discapacitat, especialment en rehabilitació.  

Des de Institut Guttmann impulsen iniciatives per a la rehabilitació integral de les persones amb lesió medul·lar, dany cerebral o altres afectacions d'origen neurològic. Aborden la discapacitat des de tots els àmbits, amb un equip multidisciplinari coordinat i especialitzat i les últimes tecnologies i tractaments en rehabilitació.

Mitjançant aquest projecte pretenen aconseguir la màxima recuperació possible de les persones amb afectació neurològica a través d'eines per a la seva millor inclusió en la comunitat, ajudant-les amb la prevenció de complicacions i afavorint el seu apoderament per a fer front a noves situacions. De la mateixa manera, es busca ajudar-les i acompanyar-les en el procés de rehabilitació tant física com psicològica, afavorint la seva inclusió social perquè puguin desenvolupar el seu projecte de vida personal.

Actualitzacions i enllaços

Institut Guttmann (web)

Institut Guttmann (vídeo Youtube)

Objectius de la campanya
  • Aconseguir la rehabilitació integral de les persones afectades per lesions neurològiques (lesió medul·lar i dany cerebral en la seva majoria).
  • Generar coneixement en l'àmbit de la neurociència.
  • Contribuir al ple reconeixement dels drets i oportunitats de les persones amb discapacitat per a aconseguir la seva inclusió social de manera satisfactòria.
Activitats
  • Realitzar activitats relacionades amb l'esport com a pilar fonamental de la rehabilitació, pels seus múltiples beneficis tant a nivell físic com psíquic.
  • Organitzar activitats lúdiques i participatives que fomentin l'apoderament del pacient durant la seva estada hospitalària, així com la seva inclusió posterior a la comunitat de manera normalitzada.
  • Innovar en l'ús de les tecnologies, adaptant els recursos i personalitzant les ajudes tècniques necessàries perquè els pacients puguin tornar a utilitzar les TIC independentment de la seva funcionalitat.
Qui es beneficiarà?

Persones amb lesió medul·lar i dany cerebral que són ateses a l'Institut Guttmann, així com els seus familiars i entorn pròxim que també es beneficiarà gràcies a l'apoderament del pacient així com de la seva autonomia i la seva inclusió social.

CAT

Terms

|

Privacy Policy

twitterShare
facebookShare
linkedinShare