merchantLogo

Les beques menjador són més que un àpat complet

Col·labora amb el programa de beques menjador per tal de que infants en risc de pobresa i exclusió social tinguin no només una alimentació sana i equilibrada, sinò també la possibilitat de  millorar  el seu rendiment i integració .

272.989

Donacions

100%

Finançat

Beques menjador per a la infancia en risc
ESPANYA

Una campanya de

logo

110

Beneficiaris directes

Aquelles persones que de forma natural han estat beneficiades per les accions desenvolupades a la campanya

330

Beneficiaris indirectes

Aquelles persones identificables, que reben un efecte potencial de les donacions desenvolupades a la campanya

campaignImage
Descripció

Des del 2013, a Educo treballa amb el programa Beques Menjador, que té per objectiu garantir un àpat complet i saludable diari als infants en situació de risc de pobresa i exclusió social als menjadors escolars de centres educatius de totes les comunitats autònomes d'Espanya. 

Les beques s’adrecen directament als centres d’educació infantil i primària, públics o concertats, amb els quals es té conveni. Les pròpies direccions de les escoles, juntament amb els serveis socials del municipi, identifiquen els infants beneficiaris del programa, ja que coneixen de primera mà la situació de les famílies, i fan arribar les peticions. Quan la beca s’ha concedit, l’escola s’encarrega de comunicar-ho a la família i aquesta signa amb el centre una carta d’acceptació assumint una sèrie de compromisos. Entre aquests hi ha la renuncia a l’ajut si és que la seva situació econòmica millora prou. També s’exigeix que el o la menor no es saltin les classes de la tarda. 

Durant tot el curs es realitza un contacte continu amb les direccions de les escoles per fer un seguiment i atendre les necessitats urgents que puguin sorgir. Al final del curs escolar, les escoles transmeten informació qualitativa de l'evolució de la situació dels infants becats, i la de les seves famílies, i comuniquen les seves previsions per a l’any següent.

Actualitzacions i enllaços

Educo (web)

Objectius de la campanya

Garantir dos drets bàsics: l'alimentació i l'educació

L'objectiu és garantir un àpat complet i saludable al dia a nens i nenes als menjadors escolars. A més, és un important factor d'integració d'aquests petits a l'escola i els ajuda a millorar-ne el rendiment.

Activitats
  • Assignar beques menjador per a infants en risc de pobresa i exclusió social.
  • Realitzar seguiment de l'evolució dels infants i famílies becades.
Qui es beneficiarà?

110 nens i nenes en risc de pobresa i exclusió social, rebran una beca menjador el curs 2022 - 2023

CAT

Terms

|

Privacy Policy

twitterShare
facebookShare
linkedinShare