merchantLogo

Amb Pallapupas al Quiròfon

El pas per una cirurgia pot ser pertorbador i traumàtic pels nens i nenes. L'acompanyament a quiròfan que realitzen els Pallapupas obre una porta a la positivitat i la distensió, convertint els hospitals en espais més humans i plens de vida a través de les seves actuacions. Cada actuació es realitza de manera personalitzada, tenint en compte l'estat físic i psíquic del pacient i aconsegueix alleujar la situació de nerviosisme i estrès per la qual passen els nens i nenes i les seves famílies.

563

Donacions

102%

Finançat

Somriures a les sales de quiròfan
ESPANYA-

Una campanya de

logo

70

Beneficiaris directes

Aquelles persones que de forma natural han estat beneficiades per les accions desenvolupades a la campanya

250

Beneficiaris indirectes

Aquelles persones identificables, que reben un efecte potencial de les donacions desenvolupades a la campanya

campaignImage
Descripció

Les investigacions apunten que la prevenció i el control de l'ansietat i l'estrès davant d'una cirurgia infantil són de gran utilitat, ja que poden suposar una disminució del dolor, menors complicacions postquirúrgiques i una major recuperació física postoperatòria.

Pallapupas treballa perquè els nens puguin riure durant el procés de la malaltia, i convertir així els hospitals en espais més amables i plens de vida a través de les seves actuacions. Cada intervenció es realitza de manera personalitzada, tenint en compte l'estat físic i psíquic del pacient així com la seva situació familiar; aquesta informació la proporciona el personal sanitari en el pas previ a la intervenció artística dels Pallapupas.

Amb aquest projecte es realitza un acompanyament als nens i nenes que han de passar per una intervenció quirúrgica per tal d’alleujar la seva situació de nerviosisme i estrès. La idea no és només estar presents durant l'operació (en el cas d'anestèsia local), sinó també durant les estones prèvies a la intervenció, l'entrada a quiròfan i l’estona que hi passen fins que es troben sota els efectes de l'anestèsia, la sortida de quiròfan i la reanimació postoperatòria.

Actualitzacions i enllaços

Pallapupas (web)

Objectius de la campanya

Fer de les intervencions quirúrgiques infantils una experiència més humana, propera i sensible, disminuint els nivells d'ansietat i estrès dels nens i nenes que han de passar per una cirurgia, així com alleujar també les seves famílies.

Activitats
  • Intercanvi d'informació clau amb l'equip d'infermeria per actuar segons l'edat, patologia, estat anímic, etc., de cada nen o nena.
  • Actuació durant els moments previs a la intervenció i durant la separació dels pares, perquè sigui el menys traumàtica possible.
  • Acompanyament del nen o nena durant tota l'operació, si l'anestèsia és local.
  • Actuació a la sala de reanimació, fins que el nen o nena desperta i torna a casa.
Qui es beneficiarà?

Amb la teva ajuda, es realitzarà l'acompanyament a quiròfan de 70 nens i nenes en els quiròfans dels Hospitals Althaia (Manresa), Joan XXIII (Tarragona) i Sant Pau (Barcelona).

CAT

Terms

|

Privacy Policy

twitterShare
facebookShare
linkedinShare