merchantLogo

Hi ha guerrers que neixen sense armadura.

Un 7,5% dels nadons de l’Estat són prematurs. L'entorn amb el que es troben aquests nadons en néixer és molt diferent de l'entron comú.

340.413

Donacions

100%

Finançat

Amb tu, com a casa. Nou centre de Neonatologia Avançada Vall d’Hebron
ESPANYA-BARCELONA

Una campanya de

logo

900

Beneficiaris directes

Aquelles persones que de forma natural han estat beneficiades per les accions desenvolupades a la campanya

9.000

Beneficiaris indirectes

Aquelles persones identificables, que reben un efecte potencial de les donacions desenvolupades a la campanya

campaignImage
Descripció

Hi ha guerrers que neixen sense armadura. L’Álvaro de Pfaff n’és un d’ells. Va néixer a l’Hospital Infantil Vall d’Hebron l’any 2016 amb només 25 setmanes de gestació i 650 g, el pes de dos biberons. Durant 96 dies va estar al Servei de Neonatologia, lluitant per sobreviure. Ara, és un nen fort i sa. En la seva mirada hi ha la força d’un nen que va néixer extraordinari. I és per això que, a Vall d’Hebron, amb la campanya ‘Amb tu, com a casa’, volem captar fons per a que el Servei de Neonatologia actual esdevingui el gran centre de referència per a nounats i fer possible que, cada dia, més nens com l’Álvaro puguin sobreviure.

Un 7,5% dels nadons de l’Estat són prematurs i la seva evolució cada dia és més satisfactòria gràcies a la qualitat de les cures rebudes. S’ha demostrat que la incorporació dels pares i la resta de familiars a l’equip de tractament, millora el pronòstic dels infants.  Per aquest motiu, el nou Centre de Neonatologia Avançada Vall d’Hebron, preveu la creació d’habitacions amb tot l’equipament necessari perquè els pares, mares i germans es puguin familiaritzar amb la convivència i necessitats del nounat. En aquests espais es realitzaran les cures i la pràctica del contacte pell amb pell, on les famílies tenen un paper essencial per la millora del prematur i la reducció de les possibles seqüeles.

Les habitacions seran espais de lliure accés per als integrants de la família que estaran supervisats per un equip mèdic multidisciplinari que vigilarà que el desenvolupament, tant del nen com de tota la família, és el correcte i els prepari per a que l’arribada a casa sigui un èxit.

Ajuda’ns a crear el nou Centre de Neonatologia Avançada Vall d’Hebron per a que tots els nounats i famílies es sentin com a casa.

Actualitzacions i enllaços
Objectius de la campanya

Convertir l’actual Servei de Neonatologia de Vall d’Hebron en un gran centre de referència per a nounats, perquè puguin sobreviure i no patir seqüeles, alhora que puguin gaudir de la proximitat de la seva família. 

Activitats

El Centre de Neonatologia Avançada Vall d’Hebron vol situar a la família al centre de les cures del nounat, creant espais familiars que facilitin i protegeixin la seva intimitat dins l’hospital, en els quals se sentin còmodes i on tinguin sempre l’assessorament dels professionals.

Qui es beneficiarà?

Els 900 nounats tractats cada any a Vall d’Hebron i les seves famílies podran beneficiar-se del nou Centre de Neonatologia Avançada.

CAT

Terms

|

Privacy Policy

twitterShare
facebookShare
linkedinShare