merchantLogo

Accés a l'alimentació per a famílies en situació d’exclusió sobrevinguda donada la situació de pandèmia per la COVID-19. 

Proporcionar alimentació i acompanyament a les persones i famílies ateses a les Càritas Parroquials o Interparroquials de les 10 Càritas Diocesanes amb seu a Catalunya, que es trobin en situació d’exclusió sobrevinguda donada la situació de pandèmia per la COVID-19. 

362.972

Donacions

100%

Finançat

Accés a l'alimentació davant l'urgència de la covid19
ESPANYA

Una campanya de

logo

655

Beneficiaris directes

Aquelles persones que de forma natural han estat beneficiades per les accions desenvolupades a la campanya

2.101

Beneficiaris indirectes

Aquelles persones identificables, que reben un efecte potencial de les donacions desenvolupades a la campanya

campaignImage
Descripció

A causa de la COVID-19 s'ha agreujat de manera preocupant la situació socioeconòmica de moltes persones que ja estaven en situació de vulnerabilitat i de moltes altres que s'han vist sobtadament privats dels seus treballs i conseqüentment dels seus ingressos.

El projecte consisteix a donar suport, durant 3 mesos, a persones i famílies ateses per Càritas en situació de pobresa perquè puguin accedir a l’adquisició d’aliments o productes de primera necessitat, en funció de la seva situació socioeconòmica i composició familiar, facilitant-los els mitjans econòmics i l'acompanyament, perquè siguin elles mateixes, de forma autònoma, els que s'administrin.

Actualitzacions i enllaços
Objectius de la campanya
  • Garantir l'alimentació adequada i saludable.
  • Dignificar l'accés a l'alimentació.
  • Fomentar l'autonomia de la persona a través de l'autogestió dels recursos econòmics disponibles.
  • Promoure la millora de l'economia domèstica i l'alimentació saludable, planificació de menús, evitar el malbaratament, compra en família, adaptació a les necessitats dels diferents membres de la família.
Activitats
  • Facilitar recursos econòmics a les famílies (segons la seva situació) per a la compra de productes bàsics d'alimentació.
  • Realitzar un acompanyament periòdic a les famílies en la gestió de l'ajuda (necessitats, compra d'aliments, estalvi etc.)
Qui es beneficiarà?

700 adults i infants que viuen en 215 llars en situació de dificultat econòmica per accedir a una alimentació adequada i saludable

CAT

Terms

|

Privacy Policy

twitterShare
facebookShare
linkedinShare